Protecció de dades

El responsable del tractament de les seves dades

Identitat: Jordi Badia Santauària amb NIF 39363672-T (des d'ara TERACAT).
Adreça Postal: Ptge. Dr. Pere Blasco, 18. 08251 Santpedor (Barcelona).
Telèfon: 609 96 31 55.
Correu Electrònic: info@teracat.com

Finalitat

Amb quina finalitat tractem les seves dades?
A TERACAT tractem la informació que ens facilita les persones interessades amb la finalitat de l' enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de productes i / o serveis del seu interès, també elaborarem un "perfil comercial" d'acord amb la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base d'aquest perfil.

Quant de temps conservarem les vostres dades?
Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès d’ambdues parts per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimizació de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Legitimació

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?
La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de contracte de subscripció a les activitats que promou l'empresa i la gestió a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat).
L'oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de serveis.

Destinataris

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?
Es cediran les dades de contacte del client a proveïdors únicament per a poder contractar certs serveis (Backup Online, SMS, serveis al núvol, etc.) sempre amb autorització prèvia per part del client. Els proveïdors als quals podem proporcionar les dades són els següents: Ingram Micro, Acronis, Labs Mobile i/o Microsoft. Les dades estan guardades en un servidor propietat de SiteGround Spain SL. Pot consultar el document acord de processament de dades que proporciona més Transparència i informació sobre com gestionen y protegeixen les dades. No es comunicaran les dades a cap altre destinatari ni per a cap altre fi al prèviament indicat, a excepció d'obligació legal. Utilitzem el servei Google Analytics per a l'anàlisis anònim de l'ús que es fa de la nostra pàgina web, però en cap cas es comparteixen dades personals dels usuaris (Protecció de dades de Google Analytics).

Drets

Quins són els vostres drets?
- Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si TERACAT està tractant dades personals que el concerneixin, o no.
- Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir.
- En determinades circumstàncies previstes a l'article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions.
- Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats de l'enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de productes i/o serveis del seu interès. TERACAT deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions.
- En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d'ús comú i lectura mecànica i a transmetre'ls a un altre responsable.

Com podeu exercir els drets?
Mitjançant un escrit adreçat a TERACAT, Ptge. Dr. Pere Blasco, 18 08251 Santpedor (Barcelona) o a través de correu electrònic a info@teracat.com juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

Quines vies de reclamació hi ha?
Les persones interessades tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb ella mitjançant la pàgina web http://www.agpd.es

Categories de les dades

Quines categories de dades tractem?
- Dades identificatives
- Característiques personals
- Informació laboral
- Informació econòmica-financera

No es tracten categories especials de dades.

Procedència

Com hem obtingut les vostres dades?
Les dades personals que tractem en TERACAT procedeixen del propi interessat, correu postal, correu electrònic, missatgeria instantània, xarxes socials i pel formulari de contacte de la nostra pàgina web.