Si no pots llegir aquest e-mail, accedeix a la versió web
VISITA VIRTUAL I PAGAMENT ONLINE
Estem preparant nous mòduls per a la propera versió v2020.1 de la gamma de productes Teracat medicum: Visita Virtual, Pagament Online i millores en l'Agenda Online. Tan aviat com estigui disponible la nova versió us avisarem, mentrestant us enviem un avançament:
 
Visita Virtual
 
El centre podrà escollir amb quina plataforma de videotrucada vol realitzar la integració (Zoom o Jitsi Meet).
 
 
Pagament Online
 
El Pacient podrà pagar la Visita Virtual a través de plataformes segures a escollir pel centre (per ara PayPal i/o CaixaBank).
 
 
Agenda Online
 
S'integra amb la Visita Virtual i el Pagament Online. A més a més d'altres millores...
ENVIAMENT D'E-MAILS AUTOMÀTIC
Se li enviarà al Pacient un e-mail amb les dades de la visita reservada i amb un enllaç perquè pugui realitzar el pagament. També se li enviarà un correu electrònic de recordatori del pagament (en cas que no l'hagi pagat) i un correu electrònic de recordatori de la Visita Virtual. El centre podrà personalitzar els e-mails i les hores d'antelació per enviar els recordatoris.
I tot fent servir el compte de correu electrònic que tinguis configurat en les opcions de Teracat medicum, així el Pacient rebrà l'e-mail del centre directament.
INTEGRAT EN LA WEB DEL CENTRE
Perquè el Pacient tingui confiança en el que està fent, ho farà des de la pàgina web del centre. És a dir, l'Agenda Online estarà a la web del centre i els enllaços per realitzar el pagament i per accedir a la videotrucada el portaran també a la web del centre.
Per ajudar en la integració, s'entregaran pàgines funcionals per incorporar a la web del centre que podran ajustar-se al seu propi disseny.
MÉS INFORMACIÓ
Si vols més informació o tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres.
Contactar
Has rebut aquest correu perquè en algun moment et vas subscriure a la nostra llista de correu.
Recorda que per a gestionar la teva subscripció pots accedir teracat.com/llista_correu
També pots haver rebut aquest correu perquè ets client de la nostra gamma de productes Teracat medicum.
En aquest cas, si no vols seguir rebent aquest tipus de correus, avisa'ns.